štvrtok 7. apríla 2016

PARK UPDATE_28/MAR/2016_PLANAI,AUT_OSTERHASE

This is why it's called Superpark

Ako správni amatérski lyžiari sme sa počas Veľkej noci vydali namiesto domov radšej k naším južno-zapadným susedom. Wettervorhersage dobrá, park ako z pornhubu a ubytko ako v Jasnej - Gruss Gott krajina almdudlerov a skrachovaných amatérskych maliarov.

Gruss Gott Osterreich

Po vyložení psov a kancelárskeho outfitu v Bratislave sme sa za 3 aj niečo času dostali do Schladmingu. Sneží lebo je veľká noc a čo si pamätám posledné zmŕtvychstania Ježiša snežilo (minulý rok sa jazdil Starý Zvolen po pás).
Park super, počasie best of Chopok nás vyháňa na druhú stranu strediska prášiť. Ďalší deň opakovacie znamienko. Konečne nedeľa, azuro, park zmäknutý na jazdenie v košielke, opaľovanie. Na jazyk sa mi sunú nepublikovateľné slová ako bolo. (zaje**ny park). Šípim nejakú zradu medzi šejpermi, určite vytiahli nejaké ostblok zakázané "rozkážeme vetru-dažďu technológie", lebo park bol celý deň v top stave.

Top shaping - sehr gut gemacht

Prekážky pre pro-borcov aj pre deti. Niekoľko hitov v rade. Po ľavej strane easy lajna, napravo sa úroveň zvyšovala až po pro line. Bolo toho dosť tak to nejdem všetko menovať, len tu nahodím pár foto a rozdelím to na rails a kickers. 
Rails: Po vstupe do parku stairset a potom tam už boli rainbowy, boxy, double-kinky, donky-dicky, a na konci aj wallride atď.

Vorsicht stairset

Dexto testing austrian metal

Rails here and there, everywhere

Last part of the park

Kickers: No vyber si veľkosť akú len chceš. Od menších kde si môžeš skúsať nové triky až po pro lajnu oproti ktorej Gap na Donovaloch vyzeral ako Marco Rubio v US. primárkach. 

Jump options

Katka rippin' the park

Perfection

Snowpark obsluhuje kotva a vlek na ktorej z neznámych dôvodov jazdila horda gaperov na požičaných lyžiach. Šak prečo platiť 50 eur za 150 km zjazdoviek keď celý deň jazdíš na kotve čo má 600 metrov. 
V parku po celý deň hrá hudba, občas funguje WIFI. Takú vychytávku tam majú že si stiahneš appku nastavíš spustíš a velký brat ťa sleduje. Potom si v pohodlí slipov stihaneš HD zábery na svoje HDD. Nevyskúšali sme #f**ckroaming.

Lunch view

Mimochodom vieš ako vyzerá "ein grosses bier" v udolnej stanici na Planai? Na p***. Nakúp si piva doma a choď sa tam pozrieť lebo:
1. za pár dni progres jak cíp
2. stojí to rovnako ako víkend v Jasnej
3. majú zľavy ku konci sezóny
4. vieš aka je core brand na lyže v AUT? Voelkl :D:D:D
5. opaľuje sa tam viac báb jak na donovaloch
6. keď tvoju mamku nebude baviť lyžovať tak múzeí obchodov, aprés schi, teplých údolí ako       škótska vysočina je tam ako firiem na Palárikovej ulici v Čadci.
7. je ti smutno že na Slovensku je tak málo parkov a toto tu majú čo údolie. Sopliaci vo veku okolo 10 rokov si dávaju k-fed na stairsete jak nič. Lokal heroes dubs on dubs na prolajne. Iný kraj, iný mrav .hešteg. 
8. Obrandované je tam snáď aj splachovátko na wc, sponzorov je pekne vidieť, vidno že park je jednou z priorít strediska. Organizujú sa tam eventy, coachingy, photoshootingy. Snowpark má lepšie spravovanú stránku ako všetky naše strediska dokopy okrem J’n’T. Neveríš? Tak sa pozri:



/Dexťo & Katka

Photo gallery:

.....i will just leave these photos here....


Marco Rubio a.k.a. money booter

Tough choice

Feeling the snow by hand

No comment 1

Future spin rainbow box

No comment 2

No comment 3

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára