štvrtok 21. januára 2016

PARK UPDATE_20/JAN/2016_Donovaly,SVK_First rail garden in Slovakia!

First proper park in Slovakia is on
So it's here! Finally Slovakia has its first snowpark on. For now it's only rails and boxes but you have nice 6 hits on the way down, so you have fun from top to bottom. Snowpark is basically divided into two section, upper and lower one. In between them you have to ski for like 100 m but if you cut it in the woods for some powder it's not bad at all. In upper section you can choose from "easy line" on the skiers right side which composes of box-rainbow and short flat single rail below it. On the left side in the "medium line" you have short single down rail, followed with 5 m long street rail. After both lines you will come to a wide flat-down box which is really good for learning new stuff, because it's really long and low.
Tricky part is to get to the lower park. You can now choose to cut back and to skier's right which will take you to "T-Rex rail" (see foto below) followed by flat bar rail. On the other hand if you continue straight down on the left side, you will end up at C shape T-Box rail and right below it you will have a nice long double down rail (shotgun). If you are a skier you can yet traverse up to the right and will be still able to hit the short flat bar which was on the other side of the slope. In sum-up you will have 6 hits in one run. When park crew adds kickers to it (which are now in progress) it will be hell of a good park!

///

Tak a je to tu, Slovensko má konečne prvý poriadny park. Na teraz to sú iba rails a boxes ale máš 6 hits v jednej jazde, takže si to užívaš zhora nadol. Snowpark je rozdelený na 2 sekcie, vrchnú a spodnú medzi ktorými treba prejsť asi tak 100 m. Keď to ale medzitým pustíš do lesa tak si užiješ aj trochu prašanu. 

Upper section of the park
Vrchná časť parku:
Vo vrchnej časti parku si môžeš vybrať medzi "easy line" po tvojej pravej strane ktorá pozostáva z box-rainbow a krátkym rovným nízkym single rail podtým. Na ľavej strane v "medium line" máš krátky single down rail za ktorým sa nachádza 5 m dlhý street rail. Po obidvoch týchto lajnách prídeš k širokému flat-down box ktorý je naozaj super na učenie sa nových trikov lebo je dlhý a nízky.

Flat-down long low box
Spodná časť parku:
Dostať sa do spodnej časti parku je trošku "tricky". Buď pretraverzuješ a držíš sa lesu z pravej strany a skončíš pri "T-Rex rail" za ktorým nasleduje flat bar rail. T-Rex rail, čo? No najfun prekážka v celom parku (viď foto nižšie).

T-Rex - funniest think in the park
Na druhej strane ak po flat-down box ostaneš vlavo prídeš až k "C" T-Box rail pod ktorým je dlhý dvojtrúbkový down rail (shotgun). Ak si lyžiar môžeš teraz ešte pretraverzovať na druhú stranu k flat bar rail ktorý bol pod T-Rex rail. V konečnom dôsledku budeš mať teda 6 hits v jednej jazde. Ak sa k parku pridajú ešte kickers (na ktoré sa teraz usilovne fúka) bude to pekelne dobrý park! Na záver ešte odkaz od park crew ktorý bol vyvesený na ich shejperskej búdke. Takže šup šup pre lístky.

/OJ

C T-Box rail with shotgun underneath it

Park tickets see shapers or call 

1st proper park in Slovakia - 6 hits in a row + powder!///Prvy poriadny park na Slovensku - 6 hits v jednej jazde + prasan!
Posted by TFT on Thursday, January 21, 2016

Photo gallery:

Upper rail garden

Kickers are being born

Fairy tale like
It's snowing

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára