pondelok 1. februára 2016

PARK UPDATE_30/JAN/2016_Malino Brdo,SVK_Spring vibes!

Spring is here
Spring vibes in January? Unfortunately due to warm temperatures we have them too early this winter. I got to snowpark on Malino Brdo quite early on Saturday and was a little bit disappointed. Only one platform to hit, lack of snow and nobody in the park. What am I going to do here the whole day? But around 11am things started to change when first park rippers arrived. Soon 30 people were shredding the park, snow became soft and slushy, music was playing from the shapers hut and guys even pulled out deck chairs and started to having a BBQ. What a spring atmosphere! Malino is definately place worth visiting!

///

Jarný pojazd v Januári? Žiaľ kvôli vysokým teplotám máme jar túto zimu skôr. Do snowparku nad Ružomberkom som sa dostal v sobotu dosť skoro ráno a bol som úprimne povedané trochu sklamaný. Jedna platforma, málo snehu a nikto v parku. Čo tu budem celý deň robiť? Ale okolo 11tej veci dostali úplne iný spád keď sa ukázali prvý parkovníci (asi sa im po ťažkej piatkovej noci nepodarilo prísť skôr:)).

Jano switch spining it
Poobede už v parku jazdilo okolo 30 jazdcov aj s gapermi a každý si to tam slušne posielal. Na jednej platforme ktorá pozostávala z down rail, straight rail, flat wide box a malého kickru sa jazdili switch 360s, 450 outs a iné oku lahodiace veci, hlavne ale vo veľkom gangsta štýle. 

Steep and slushy landing was the best
Keď sa ku tomu pustila muzika zo shapers búdky, vytiahli lehátka, dali dole bundy a začalo grillovať nebolo nad lepšiu atmoféru akú si ku jazdeniu môžeš predstaviť. Mne už chýbal len opaľovací krém.

Good vibes everywhere
Veľkou výhodou celého snowparku je samostatný vlek, ktorý ti umožňuje lappovať park hore dole bez zbytočného dlhého hluchého jazdenia a okrem ľudí v parku ho nikto iný nepoužíva takže ani nestrácaš čas čakaním. Malino je miesto ktoré sa oplatí navštíviť, keď už nie kvôli obrovskému parku, ale určite kvôli jeho super atmosfére.

/OJ


Photo gallery:

Locals killing it
Where is the snow?

Grill is out

Great potential here

U don't need ski boots

Above Ruzomberok


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára